Urządzenia i Akcesoria
培根豆乳意面
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 人份
Składniki
-
橄榄油10 克
-
培根 切块70 克
-
京葱 切片40 克
-
豆浆 原味360 克
-
盐 (约¼茶匙),依个人口味调整1 - 2 克
-
黑胡椒粉 (约¼茶匙)1 克
-
意大利螺旋面100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
874.4 mg
Białko
39.1 g
Kalorie
2901 kJ /
694 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
84.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬日暖锅料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny