Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de agua
-
1000
g de pulpa de calabaza de castilla, sin cáscara y en cubos (ver tip)
lub 1000 g de kabocha sin cáscara y en cubos (ver tip)
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 714 kJ / 170 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 11 g
- Sód
- 10 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras al vapor
45min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 Min
Puré de batata en cubitos
1h
Puré de calabaza en cubitos
50 Min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35 Min
Pescado empapelado con puré de calabaza
45min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Pay de calabaza
4 Std.
Croquetas con las sobras del asado
5sa
Licuado de plátano, melón y amaranto
5 Min
Azúcar glass (100 g)
5 Min