
Urządzenia i Akcesoria
Lachshäppchen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 Stück
Składniki
Lachs-Ricotta-Füllung
-
Räucherlachs in Stücken100 g
-
Ricotta200 g
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Zitronensaft1 EL
-
Dill abgezupft2 Stängel
-
Pfeffer2 Prisen
Brandteig und Fertigstellung
-
Butter in Stücken50 g
-
Wasser125 g
-
Mehl75 g
-
Salz1 Prise
-
Eier davon 1 Ei verquirlt3
-
Schwarzkümmel-Samen zum Bestreuen
-
Räucherlachs in dünnen Streifen100 g
-
Dill zum Bestreuen
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
77 kcal /
323 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
205 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frohe Ostern!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy