sous-vide慢煮美式炒蛋

sous-vide慢煮美式炒蛋

4.7 7 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 无盐黄油 切块
    30 克
  • 稀奶油(含脂量30-40%)
    30 克
  • 牛奶
    30 克
  • 鸡蛋(约53-63克) 冷藏打散的(见要诀)
    6 颗
  • 2 小撮
  • 1850 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 新鲜细香葱 切末
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 681.4 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 1898.5 kJ / 452 kcal
Tłuszcz 40.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 20.9 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...