Urządzenia i Akcesoria
Fulgi de cereale pentru micul dejun (fără alergeni)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porții
Składniki
-
fulgi de ovăz fără gluten110 g
-
semințe de chia30 g
-
zahăr brun deschis1 lingură
-
sare de mare¼ linguriță
-
sirop de arțar1 lingură
-
ulei de cocos20 g
-
lapte de orez125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
8.9 g
Kalorie
1918 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fără alergeni
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremă de lămâie cu biscuiți
2 godz. 30 min
Sparanghel cu sos Romesco
30 min
Înghețată cu pepene verde
8 godz. 15 min
Crochete de morcovi
Brak ocen
Biscuiți digestivi cu ciocolată
1 godz. 10 min
Spumă de căpșuni și frișcă
5 min
Înghețată de alune fără ou
10 godz. 20 min
Mini choux cu fructe de pădure
1 godz. 10 min
Terci cu lapte și cereale (7-9 luni)
15 min
Sos de mere
20 min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24 godz.
Maioneză fără ou
10 min