Urządzenia i Akcesoria
Pan liso y crujiente (Pao de Alho)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
8 piezas
Składniki
-
2 dientes de ajo pelados
-
6 cebollas cambray en mitades
-
300 g de harina de trigo
-
1 cdita de sal rosa del himalaya
-
60 g de agua fría
-
60 g de agua, hirviendo
-
harina de pan la necesaria para trabajar
-
aceite de oliva extra virgen para rociar
-
4 cditas de ajonjolí (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
286 mg
Białko
4 g
Kalorie
597 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ROCKSTARS®
19 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15 min
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2 godz. 30 min
Paletas de caramelo TM6
40 min
Bagels sin gluten
1 godz. 50 min
Tarta de pera y Brie
1 godz. 10 min
La Pavlova despeinada
4 godz.
Helado de mousse de chocolate
3 godz.
Paleta helada de pera y aguacate
4 godz.
Madeleines
40 min
Pappardelle con arúgula y requesón
1 godz.
Magdalenas
1 godz. 20 min
Besos de dama
1 godz.