Urządzenia i Akcesoria
Pan liso y crujiente (Pao de Alho)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
8 piezas
Składniki
-
2 dientes de ajo pelados
-
6 cebollas cambray en mitades
-
300 g de harina de trigo
-
1 cdita de sal rosa del himalaya
-
60 g de agua fría
-
60 g de agua, hirviendo
-
harina de pan la necesaria para trabajar
-
aceite de oliva extra virgen para rociar
-
4 cditas de ajonjolí (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
286 mg
Białko
4 g
Kalorie
597 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ROCKSTARS®
19 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Los alfajorcitos de mi abue
1 godz. 45 min
Crepas
1 godz. 15 min
Glaseado de chocolate
10 min
Gallete caprese
40 min
Figuritas de papa y queso
2 godz. 30 min
Pan francés vegano
30 min
Crepas, receta básica
1 godz. 20 min
Bombones rellenos de toffee
1 godz. 5 min
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15 min
Donas de sushi
2 godz.
Focaccia de papa y romero
1 godz. 40 min
Pizza de Nápoles
1 godz.