Urządzenia i Akcesoria
Vitela tonnata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 doses
Składniki
Vitela
-
vazia1000 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
água600 g
Molho tonnata
-
óleo350 g
-
ovos2
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
limão só o sumo½
-
atum em lata escorrido150 g
-
filetes de anchova15 g
-
alcaparras10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
876.4 mg
Białko
34.6 g
Kalorie
2547.6 kJ /
608.9 kcal
Tłuszcz
52.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tukir de cabrito
Brak ocen
Rocky road
8 godz.
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 min
Alfajor
1 godz. 20 min
Soufflés de chocolate e laranja
45 min
Delícia de morango
1 godz. 30 min
Doce de cebola - TM31
Brak ocen
Técnica Spaghettini e Linguine
30 min
Quente e frio
8 godz.
Salada de rúcula com muxama
5 min
Argola de carne picada
1 godz. 40 min
Aveludado de cebola e tomilho
40 min