Chocolate Cake Pops
TM6 TM5

Chocolate Cake Pops

4.4 (12 ocen)

Składniki

Chocolate Cake

  • 3 ½ oz dry-roasted peanuts
  • 4 oz pitted dates, halved
  • 2 large eggs
  • 1 oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
  • 1 tsp vanilla extract
  • 7 oz buttermilk
  • 3 ½ oz all-purpose flour
  • 1 oz cocoa powder
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp baking powder
  • 1 - 2 pinches salt

Cake Pops

  • 1 tbsp freeze-dried raspberries
  • 1 oz dry-roasted peanuts
  • 3 ½ oz crunchy peanut butter, unsweetened
  • 14 oz dark chocolate, in pieces (see Tip)
    lub 14 oz white chocolate, in pieces (see Tip)
  • 1 ½ oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
  • unsweetened shredded coconut, raw or toasted, to coat (opcjonalnie)
  • sugar sprinkles, colored, to decorate (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1136.8 kJ / 271.7 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
21.5 g
Tłuszcz
19.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Błonnik
4.3 g
Sód
126.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy