Urządzenia i Akcesoria
Beef Adobo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Rub
-
salt2 oz
-
garlic powder2 oz
-
dried Mexican oregano leaves3 tbsp
-
black peppercorns1 tsp
-
onion powder1 heaping tbsp
-
dried thyme leaves1 tbsp
-
cinnamon sticks2
-
dried ancho chilies6
-
beef ribs (10 lbs., approx. 2 racks)160 oz
Sauce
-
yellow onions quartered5 oz
-
garlic cloves2
-
dried guajillo chilies seeded and deveined1 ⅖ oz
-
ancho chilies seeded and deveined3 oz
-
cinnamon stick1
-
allspice berries5
-
dried Mexican oregano leaves1 tsp
-
fresh marjoram leaves1 tsp
-
dried thyme leaves1 tsp
-
apple cider vinegar5 oz
-
water15 oz
-
salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
75 g
Kalorie
2134 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva México!
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45 min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Asparagus and Ham Rotelle
40 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Seafood Quesadillas
2 godz.
Steamed Red Bean Rice Cake
1 godz. 10 min
Chicken Mole
50 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min