Urządzenia i Akcesoria
Special Un-Fried Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
medium eggs4
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves to taste3 - 4
-
spring onions cut in pieces (3 cm)4
-
sesame oil30 g
-
red pepper (approx. 100 g), quartered1
-
carrots (approx. 100 g), sliced (1 cm)2
-
water1000 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
basmati rice rinsed300 g
-
cooked ham cubed (1 cm)100 g
-
cooked, peeled prawns150 g
-
cooked chicken meat cubed (1 cm)100 g
-
frozen peas cooked100 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
-
oyster sauce2 Tbsp
-
dark soy sauce to taste2 - 3 Tbsp
-
sweet chilli sauce (opcjonalnie)1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
234 g
Kalorie
1669 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Honeyed Chicken
25 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min