
Urządzenia i Akcesoria
Fatayer mit Rinderhack
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 Stück
Składniki
-
Milch250 g
-
Öl80 g
-
Hefe15 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten380 g
-
Zucker15 g
-
Salz1 ½ TL
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Knoblauchzehe1
-
Möhren in Stücken50 g
-
Rinderhackfleisch200 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Kreuzkümmel (Cumin)½ TL
-
Zimt1 Prise
-
Rosinen20 g
-
Pinienkerne (opcjonalnie)1 EL
-
Eigelb1
-
Wasser2 EL
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
242 kcal /
1014 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Teigtaschen
9 Przepisów
Niemcy
Niemcy