番茄牛丸汤河粉

番茄牛丸汤河粉

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 人份

Składniki

  • 河粉 新鲜的
    1200 克
  • 1000 克
  • 切片
    10 克
  • 50 克
  • 番茄 切块
    1600 克
  • 2 茶匙
  • 牛肉丸
    24 个
  • 生抽
    30 克
  • 生菜 洗净掰开叶子,依个人喜好调整
    12 片
  • 新鲜香菜叶
    6 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1388.5 mg
Białko 15.3 g
Kalorie 2005.7 kJ / 479.8 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 74.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...