Urządzenia i Akcesoria
番茄牛丸汤河粉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
河粉 新鲜的1200 克
-
水1000 克
-
姜 切片10 克
-
油50 克
-
番茄 切块1600 克
-
盐2 茶匙
-
牛肉丸24 个
-
生抽30 克
-
生菜 洗净掰开叶子,依个人喜好调整12 片
-
新鲜香菜叶6 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1388.5 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
2005.7 kJ /
479.8 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
74.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny