Urządzenia i Akcesoria
韩式泡菜猪肉盖浇饭
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 人份
Składniki
-
水 蒸煮用1200 克
-
米 淘洗干净沥干350 克
-
韩式泡菜 沥干,切小段300 克
-
洋葱 切丝100 克
-
麻油10 克
-
辣椒粉 选择韩式辣椒粉½ 茶匙
-
姜 切丝10 克
-
五花肉 切小片300 克
-
韩式辣椒酱10 克
-
水500 克
-
金针菇 切去根部洗净,切小朵120 克
-
韭菜 洗净,切小段50 克
-
葱 洗净,切小段3 根
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1170 mg
Białko
26.7 g
Kalorie
3354.3 kJ /
850.3 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
107.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny