韩式泡菜猪肉盖浇饭

韩式泡菜猪肉盖浇饭

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 人份

Składniki

  • 蒸煮用
    1200 克
  • 淘洗干净沥干
    350 克
  • 韩式泡菜 沥干,切小段
    300 克
  • 洋葱 切丝
    100 克
  • 麻油
    10 克
  • 辣椒粉 选择韩式辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 切丝
    10 克
  • 五花肉 切小片
    300 克
  • 韩式辣椒酱
    10 克
  • 500 克
  • 金针菇 切去根部洗净,切小朵
    120 克
  • 韭菜 洗净,切小段
    50 克
  • 洗净,切小段
    3 根
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1170 mg
Białko 26.7 g
Kalorie 3354.3 kJ / 850.3 kcal
Tłuszcz 35 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Węglowodany 107.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...