Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
TM6 TM5

Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake

3.4 (18 ocen)

Składniki

  • 4 oz olive oil, plus extra to grease
  • 9 oz lemons (approx. 2-3 lemons), unpeeled, quartered, seeds removed
  • 3 large eggs
  • 6 oz plain yogurt
  • 1 tsp vanilla extract
  • 10 - 12 oz sugar, to taste
  • 10 oz all-purpose flour
  • 2 tsp baking powder
  • ¼ tsp baking soda
  • ½ tsp salt
  • confectioners sugar, to sprinkle

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1440.2 kJ / 344.2 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
18.2 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Błonnik
1.1 g
Sód
164.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy