Urządzenia i Akcesoria
Cozer 1100 g de almôndegas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1100 g
Składniki
-
500 g caldo de carne líquidoágua500 g
-
almôndegas1100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
667.8 mg
Białko
14.4 g
Kalorie
1196.6 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bacalhau com “natas”
50 min
Cozer 500 g de almôndegas
35 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Guisado de frango – na quiche
3 godz. 20 min
Guisado de frango com massa folhada
30 min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 godz.
Gelado de fruta light
10 min
Almôndegas de frango com molho de tomate e esparguete
1 godz.
Almôndegas com molho de tomate e arroz
1 godz. 15 min
Bolonhesa
1 godz. 10 min
Bolonhesa de carne
50 min
Arroz de cenoura
30 min