Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 500 - 800 g talo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 54.4 kJ / 13 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 67.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 500 g de espinafres
20 Min
Cozer 400-800 g de couve
30 Min
Esparregado de grelos e nabiças
40 dk
Cozer 500-800 g de bolbo de funcho em quartos
Brak ocen
Cozer 200-400 g de talo de aipo
Brak ocen
Salada de espinafres, grão-de-bico e couve-flor
40 dk
Cozer 600-800 g de curgete
35 dk
Saltear 200 g de beringela
30 Min
Quiche de beterraba e brócolos
40 dk
Salada de couve roxa e maçã com queijo feta crocante e pesto de ervas
30 Min
Saltear 400 g de beringela
35 dk
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 Min