Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de azúcar refinada
- 3 huevos
- 180 g de aceite
- 160 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 310 g de leche
- 110 g de cocoa en polvo
- 260 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
Ganache de chocolate
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 40 g de leche
- 235 g de chocolate amargo, en chispas o trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2330 kJ / 554 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 149 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de nuez glaseado
1h 30 min
Panqué de plátano
2 godz. 15 min
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min
Galletas de mantequilla
50 min
Polvorones
1 Std.
Pasta sable
1 godz. 50 min
Pastel de chocolate y almendras
25min
Mezcla infalible
5 Min
Panqué de plátano
1 godz. 50 min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Roles de canela con glaseado
2h 30 min
Festejo de zanahoria
2óra 55p