Urządzenia i Akcesoria
Cozer 200-400 g de bolbo de funcho em quartos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
400 g
Składniki
-
água500 g
-
bolbo de funcho cortado em quartos200 - 400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
44 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
97.3 kJ /
23.3 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
20 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 2-3 filetes de peixe
25 min
Cozer 500 g de ameixa
Brak ocen
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 min
Cozer 100-400 g de bolbo de funcho em fatias
Brak ocen
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25 min
Cozer 100-300 g de cogumelos Paris
20 min
Cozer 300 g de couve
20 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Ovos cozidos
20 min