Urządzenia i Akcesoria
Cozer 200-400 g de bolbo de funcho em quartos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
400 g
Składniki
-
água500 g
-
bolbo de funcho cortado em quartos200 - 400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
44 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
97.3 kJ /
23.3 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
20 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Linguini com camarão e cogumelos
40 min
Esparguete preto com camarão agridoce
50 min
Cozer 600-800 g de curgete
35 min
Cozer 500 g de espinafres
20 min
Cozer 100-400 g de bolbo de funcho em fatias
Brak ocen
Massa com camarão e molho de ervilhas
40 min
Ovos cozidos
20 min
Ovos cozidos
20 min
Smoothie de frutas
5 min
Salada de arroz com legumes e peixe
40 min
Linguine com camarão e couve
40 min
Esparguete de frutos do mar
45 min