Urządzenia i Akcesoria
Schokoladen-Baiser-Auflauf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Milch420 g
-
Kakao1 EL
-
Weißbrot (z. B. vom Vortag), in Würfeln (1,5 cm)100 g
-
Eier getrennt2
-
Zucker75 g
-
Kirschkonfitüre100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1025 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vanille-Karamell-Poke-Cake
2 godz.
Erdnuss-Karamell-Kekse
1 godz. 30 min
Banana Pudding
8 godz. 30 min
Schokoladensuppe mit Schneeklößchen
30 min
Homemade Karamell-Kakao
15 min
Mandel-Cheesecake-Shake
5 min
Alabama-Bananen-Pudding
1 godz. 15 min
Schoko-Pfirsich-Dessert
30 min
Salzkaramell-Cookie-Bars
2 godz. 30 min
Marzipan-Quadrate
2 godz. 40 min
Haselnuss-Baiser-Taler
40 min
New York Zimt-Cheesecake mit Schokoganache
10 godz.