Urządzenia i Akcesoria
Schokoladen-Baiser-Auflauf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Milch420 g
-
Kakao1 EL
-
Weißbrot (z. B. vom Vortag), in Würfeln (1,5 cm)100 g
-
Eier getrennt2
-
Zucker75 g
-
Kirschkonfitüre100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1025 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bieramisu
10 godz. 40 min
Pink Kiss
1 godz. 20 min
Gratinierte Mandelcrêpes
1 godz. 45 min
Erdbeer-Brownies
2 godz. 30 min
Karamell-Birnen-Nuss-Törtchen
2 godz.
Alabama-Bananen-Pudding
1 godz. 15 min
Banoffee-Auflauf
1 godz. 40 min
Waldmeister-Marshmallows
2 godz. 30 min
Pfannenbrötchen mit Vanillefüllung
1 godz. 20 min
Buchteln mit Kokosglasur
1 godz. 15 min
Kalter Hund mit Schoko-Vanille-Keksen
8 godz. 30 min
Banana Pudding
8 godz. 30 min