Gelatina de cajeta

Gelatina de cajeta

4.3 48 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porciones

Składniki

  • 2 sobres de grenetina en polvo (aprox. 14 g)
  • 250 g de agua
  • aceite vegetal para barnizar el molde
  • 360 g de cajeta
    360 g de dulce de leche
  • 350 g de leche evaporada
  • 387 g de leche condensada
  • fruta fresca, a su gusto

Wartości odżywcze na 8 porciones

Kalorie 2895 kcal / 12159 kJ
Białko 49 g
Tłuszcz 115 g
Węglowodany 430 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 50 g
Sód 726 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...