Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sobres de grenetina en polvo (aprox. 14 g)
- 250 g de agua
- aceite vegetal, para barnizar el molde
-
360
g de cajeta
lub 360 g de dulce de leche - 350 g de leche evaporada
- 387 g de leche condensada
- fruta fresca, a su gusto
- Wartości odżywcze
- na 8 porciones
- Kalorie
- 12159 kJ / 2895 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 430 g
- Tłuszcz
- 115 g
- Tłuszcz nasycony
- 50 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 726 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de elote
2 Std.
Gelatina de mango
15 Min
Gelatina de mango
6 godz. 15 min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Papitas negras
55min
Salsa verde cocida
30 Min
Pay de guayaba con almendras
4 Std. 30 Min
Gelatina de rompope
5h 20min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Salsa martajada
50 Min
Mostachón de frutos rojos
1 Std. 30 Min
Gelatina de mazapán
2 Std.