Urządzenia i Akcesoria
Abrikozen ketchup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portie
Składniki
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portie
Białko
17 g
Kalorie
4900 kJ /
1172 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
186 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauzen
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rijst met Zeevruchten
Brak ocen
Lactosevrije milkshake
Brak ocen
Spookachtige pizza
Brak ocen
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Brak ocen
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 godz. 25 min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 godz. 15 min
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Chocoladereep likeur
15 min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
Gestoomde broodjes
2 godz. 10 min