絞肉蒸黃帝豆
TM5 TM6

絞肉蒸黃帝豆

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 20 克 油
  • 2 大匙 豆豉
  • 10 克 新鮮辣椒, 切片
  • 100 克 豬絞肉
  • 150 克 蘑菇, 切片
  • 300 克 冷凍皇帝豆
  • 500 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
876 kJ / 209 kcal
Białko
17.591 g
Węglowodany
17.479 g
Tłuszcz
7.963 g
Błonnik
5.468 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy