Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 plátanos machos maduros, sin cáscara
- 4 - 8 piezas de chocolate
- 500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 626 kJ / 150 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Verduras blanqueadas
1h
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
2 Plátanos con relleno de chocolate
20 min
Bases
14h 45min
Mini gelatinas mosaico
5h
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min