Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Recheio
- 80 g natas
- 50 g licor (à escolha)
- 80 g chocolate p/ culinária
Bombons
- 250 chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 98 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bombons de creme de chocolate e avelã
2u.
Bombons de chocolate branco
2u.
Coscorões
2 Std. 30 Min
Trufas de café com leite condensado
9h
Nogat de amendoim
20 min
Trufas de chocolate
1h
Ovinhos da páscoa
8 Std.
Licor de marmelo
744h
Bombons recheados
1h 25min
Bombons de caramelo
2u.
Crocante de arroz e chocolate
35 min
Licor de café
5 min