Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g Äpfel, geviertelt, entkernt
- 60 g Zitronensaft
- 100 g Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1103 kJ / 264 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Johannisbeergelee
25min
Erdbeer-Konfitüre
1h 10min
Erdbeerkonfitüre
30 Min
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4 Std.
Slow Cooking Pflaumenmus
6 godz. 30 min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25min
Weintrauben-Konfitüre
30 Min
Waldfrucht-Gelee
35 Min
Zwetschgenmus
1 Std.
Mandarinen-Gelee
30 Min
Kirschkonfitüre
25min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 Min