![Slow Cooking Pflaumenmus Slow Cooking Pflaumenmus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d7af6514-b0fe-4f0c-a460-7e9a655b76d3/Derivates/e2e2a9b0-e802-40cb-8721-3801f4102289.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 Zimtstange
- 1700 g Pflaumen, reif, entsteint, halbiert
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z.B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2629 kJ / 628 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 140 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 11.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Weintrauben-Konfitüre
30p
Mandarinen-Gelee
30p
Apfelmus auf Vorrat
35p
Erdbeer-Konfitüre
1óra 10p
Erdbeerkonfitüre
30p
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30p
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25p
Heidelbeer-Honig-Konfitüre
1h
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25p
Zwetschgenmus
1h
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25p
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30p