Urządzenia i Akcesoria
Grillet oksefillet med Café de Paris smør
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portion
Składniki
-
kapers1 tsk
-
bredbladet persille, frisk kun bladene2 kviste
-
dild, frisk kun bladene1 kvist
-
fed hvidløg1
-
ansjosfilet i olie2
-
citron kun skal, uden noget af det hvide, plus 2 tsk saft½ tsk
-
smør blødt130 g
-
ketchup1 tsk
-
dijonsennep1 tsk
-
brandy1 tsk
-
Madeira, sød (se tip)1 tsk
-
worcestershire sauce½ tsk
-
sød paprika¼ tsk
-
karry¼ tsk
-
sort peber, stødt til smag
-
olivenolie til pensling
-
salt til smag
-
oksekødsfilet (ca. 200 g hver - se tip)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45.2 g
Kalorie
1963.4 kJ /
464.6 kcal
Tłuszcz
31.6 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sol og Sommer
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 Min
Kødboller med tomatsauce
45 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Chiang Mai nudler
25 Min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen