Confettura di albicocche e zenzero

Confettura di albicocche e zenzero

4.8 56 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 800 g di albicocche la polpa
  • 5 g di zenzero
  • 500 g di zucchero

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Sód 9 mg
Białko 22.3 g
Kalorie 9719.4 kJ / 2323 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 16.1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 589.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...