Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base postre de coco
- 400 g de leche evaporada
- 100 g de coco rallado
- 400 g de leche condensada
- 4 yemas de huevo
Merengue Suizo de la Caro
- 4 claras de huevo
- 200 g de azúcar
- 4 gotas de jugo de limón (o vinagre)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 60.7 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pisco sour
10 Min
Espuma helada de limón y menta
7h 30min
Queque de zanahoria y naranja
2 Std. 15 Min
Pie de limón
3 Std. 15 Min
Mousse de maracuyá
2 Std. 10 Min
Empanada de pino al horno
4 Std.
Pan amasado
55min
Manjarate
3 Std. 40 Min
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Pastelera de choclo
1 Std.
Sopaipillas chilenas
45 Min
Pebre
20 Min