Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base postre de coco
- 400 g de leche evaporada
- 100 g de coco rallado
- 400 g de leche condensada
- 4 yemas de huevo
Merengue Suizo de la Caro
- 4 claras de huevo
- 200 g de azúcar
- 4 gotas de jugo de limón (o vinagre)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 60.7 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pebre
20min
Sopaipillas chilenas
45 Min
Pie de limón
3 Std. 15 Min
Torta de hojarasca
3sa 30 dk
Pastelera de choclo
1h
Torta rápida de nueces
1 godz. 15 min
Pan amasado
55 Min
Queque de zanahoria y naranja
2sa 15 dk
Cuadraditos de almendra
50 min
Queque clásico
1 godz. 20 min
Calzones rotos
35min
Plateada al jugo
3 godz. 40 min