Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prefermento
- 180 g de leche
- 10 g de azúcar
- 25 g de levadura fresca
- 20 g de harina de trigo sarraceno
Masa
- de mantequilla, for greasing
- 3 huevos
- 380 g de harina sin gluten
- 60 g azúcar
- 1 cdita de sal
- 1 cda de psyllium
- harina sin gluten for sprinkling
Horneado
- 1 huevo, batido
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Białko
- 3.81 g
- Węglowodany
- 32.49 g
- Tłuszcz
- 10.14 g
- Błonnik
- 3.76 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crepas (sin gluten)
1h 20 min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan de nuez
1 godz. 5 min
Leche de almendras
8h 5min
Harina de arroz
5 min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Pan de caja sin gluten
2h
Baguette sin gluten
2h
Pan alemán sin gluten
3h
Pizza sin gluten
1h
Tarta Pascualina (sin gluten)
2h
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min