Pan brioche sin gluten
TM6

Pan brioche sin gluten

2.6 (7 ocen)

Składniki

Prefermento

  • 180 g de leche
  • 10 g de azúcar
  • 25 g de levadura fresca
  • 20 g de harina de trigo sarraceno

Masa

  • de mantequilla, for greasing
  • 3 huevos
  • 380 g de harina sin gluten
  • 60 g azúcar
  • 1 cdita de sal
  • 1 cda de psyllium
  • harina sin gluten for sprinkling

Horneado

  • 1 huevo, batido

Wartości odżywcze
na 1 rebanadas
Kalorie
1050 kJ / 251 kcal
Białko
3.81 g
Węglowodany
32.49 g
Tłuszcz
10.14 g
Błonnik
3.76 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy