Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prefermento
- 180 g de leche
- 10 g de azúcar
- 25 g de levadura fresca
- 20 g de harina de trigo sarraceno
Masa
- de mantequilla, for greasing
- 3 huevos
- 380 g de harina sin gluten
- 60 g azúcar
- 1 cdita de sal
- 1 cda de psyllium
- harina sin gluten for sprinkling
Horneado
- 1 huevo, batido
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Białko
- 3.81 g
- Węglowodany
- 32.49 g
- Tłuszcz
- 10.14 g
- Błonnik
- 3.76 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1 godz. 40 min
Tarta de maracuyá
1 godz. 15 min
Pan de caja sin gluten
2h
Pan de nieve
40min
Mousse de chocolate
3sa 10 dk
Tarta Pascualina (sin gluten)
2h
Galletas de mantequilla (sin gluten)
1h 30min
Cookies de avellanas y almendras
30 Min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Chipa
30 Min