Urządzenia i Akcesoria
春笋豌豆香椿烩饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
3 人份
Składniki
-
短粳米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重280克200 克
-
糙米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重80克50 克
-
青豌豆,新鲜或冷冻80 克
-
笋 选择春笋,切丁60 克
-
香椿30 克
-
鸡高汤 无盐的340 克
-
盐3 - 5 克
-
油5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
671.7 mg
Białko
25.4 g
Kalorie
2454.7 kJ /
586.7 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
83.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱吃烩饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny