春笋豌豆香椿烩饭

春笋豌豆香椿烩饭

4.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
3 人份

Składniki

  • 短粳米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重280克
    200 克
  • 糙米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重80克
    50 克
  • 青豌豆,新鲜或冷冻
    80 克
  • 选择春笋,切丁
    60 克
  • 香椿
    30 克
  • 鸡高汤 无盐的
    340 克
  • 3 - 5 克
  • 5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 671.7 mg
Białko 25.4 g
Kalorie 2454.7 kJ / 586.7 kcal
Tłuszcz 16.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 83.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...