Urządzenia i Akcesoria
汤种牛奶面包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 片
Składniki
-
高筋面粉 (面包粉)310 克
-
鲜奶 冰冷 (参考贴士)230 克
-
蛋黄1 个
-
糖30 克
-
盐½ 茶匙
-
奶粉10 克
-
干酵母粉1 茶匙
-
牛油 软化25 克
-
冷水 喷洒用些许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
107 mg
Białko
4 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
揉面包,我最行!
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy