汤种牛奶面包

汤种牛奶面包

4.9 169 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 片

Składniki

  • 高筋面粉 (面包粉)
    310 克
  • 鲜奶 冰冷 (参考贴士)
    230 克
  • 蛋黄
    1 个
  • 30 克
  • ½ 茶匙
  • 奶粉
    10 克
  • 干酵母粉
    1 茶匙
  • 牛油 软化
    25 克
  • 冷水 喷洒用
    些许

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 107 mg
Białko 4 g
Kalorie 565 kJ / 135 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...