Urządzenia i Akcesoria
Baguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 stykki
Składniki
-
vatn330 g
-
1 tsk þurrger, (4 g)ferskt ger crumbled10 g
-
matarolía for greasing
-
brauðhveiti plus extra for dusting500 g
-
salt1 ½ tsk
-
brauðhveiti for dusting
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 sneið
Białko
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grunnuppskriftir
133 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brauðbollur
2 Std.
Pítubrauð
2 Std.
Focaccia með tómötum
Keine Bewertungen
Glútenfrítt brauð
2 Std. 30 Min
Fléttubrauð
Keine Bewertungen
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1 Std. 10 Min
Ketóvænar brauðbollur
1 Std. 15 Min
Brioche
5 Std.
Morgunverðahorn
3 Std. 5 Min
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2 Std. 45 Min
Hamborgarabrauð
2 Std. 20 Min
Tómata- og ostabrauð
3 Std. 5 Min