Sennep og dillsaus

Sennep og dillsaus

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
1 krukke

Składniki

  • rapsolje
    200 g
  • dill, fersk kun blader
    10 - 15 g
  • sukker etter smak
    20 - 30 g
  • hvitvinseddik
    20 g
  • sitronsaft
    20 g
  • dijon sennep eller annen medium sterk sennep
    25 g
  • søt sennep
    30 g
  • eggeplomme
    1
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 krukke

Białko 10 g
Kalorie 8541 kJ / 2041 kcal
Tłuszcz 211 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie