Urządzenia i Akcesoria
BBQ-saus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 porsjon
Składniki
-
løk, gul (ca. 120 g), delt i to1
-
hvitløksfedd1
-
tomatsaus (glutenfri - se tips)250 g
-
cider eddik50 g
-
honning50 g
-
brunt sukker100 g
-
Worcestershire saus (glutenfri - se tips)2 ss
-
vann60 g
-
paprikakrydder½ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
576 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
3275 kJ /
772 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
162.38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Persillepesto med stekt rød pepper
Brak ocen
Bønnedip med soltørket tomat
Brak ocen
Kremet saus med sopp og hvitvin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Brak ocen
Kewpie-majones
Brak ocen
Obatzter (ostepålegg)
Brak ocen
Ovnsbakt paté
3 godz.
Svart tahini- og rødbethummus
Brak ocen
Enkel urtesaus
Brak ocen
Glutenfri brødsaus
Brak ocen
Enkel kalkunsaus
Brak ocen