Urządzenia i Akcesoria
Kremet saus med sopp og hvitvin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g
Składniki
-
steinsopp, tørket12 g
-
vann30 g
-
portobellosopp, fersk grovhakket i biter100 g
-
sjalottløk delt i to60 g
-
smør kaldt, delt i biter50 g
-
tørr hvitvin120 g
-
kyllingkraft200 g
-
matfløte, ca 18% fett125 g
-
salt¼ - ½ ts
-
svart pepper, nykvernet2 klyper
-
hvetemel25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
1636 mg
Białko
13 g
Kalorie
3309 kJ /
789 kcal
Tłuszcz
62 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Persillepesto med stekt rød pepper
Brak ocen
Bønnedip med soltørket tomat
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Brak ocen
Kewpie-majones
Brak ocen
Obatzter (ostepålegg)
Brak ocen
Ovnsbakt paté
3 godz.
Svart tahini- og rødbethummus
Brak ocen
BBQ-saus
Brak ocen
Enkel urtesaus
Brak ocen
Glutenfri brødsaus
Brak ocen
Enkel kalkunsaus
Brak ocen