Fiskerogndip (Taramasalata)

Fiskerogndip (Taramasalata)

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 porsjoner

Składniki

  • hvitt brød, tørt (ca. 1 dag gammelt brød), uten skorpe, delt i biter (ca. 3 cm)
    150 g
  • vann
    200 g
  • løk, gul (opcjonalnie)
    20 g
  • lakserogn
    50 g
  • sitronsaft, ferskpresset (ca. 1 sitron)
    20 g
  • olivenolje
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 3 g
Kalorie 387 kJ / 92 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie