Urządzenia i Akcesoria
Tomatketchup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1200 porsjon
Składniki
-
1000 g tomater, på bokstomater, modne kuttet i kvarte1000 g
-
rød paprika delt i biter180 g
-
rødløk130 g
-
hvitløksfedd2
-
rødvinseddik100 g
-
laubærblad, fersk1
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
malt svart pepper¼ ts
-
kajennepepper¼ - ½ ts
-
paprikakrydder1 ts
-
salt1 ts
-
honning100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
1 g
Kalorie
218 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Persillepesto med stekt rød pepper
Brak ocen
Bønnedip med soltørket tomat
Brak ocen
Kremet saus med sopp og hvitvin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Brak ocen
Kewpie-majones
Brak ocen
Obatzter (ostepålegg)
Brak ocen
Ovnsbakt paté
3 godz.
Svart tahini- og rødbethummus
Brak ocen
BBQ-saus
Brak ocen
Enkel urtesaus
Brak ocen
Glutenfri brødsaus
Brak ocen