Urządzenia i Akcesoria
Tomatsaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 krukke
Składniki
-
løk delt i to120 g
-
hvitløksfedd1
-
"extra virgin" olivenolje50 g
-
hakkete tomater, på boks800 g
-
sukker1 ts
-
salt etter smak½ ts
-
basilikumblader, ferske5 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 krukke
Białko
12 g
Kalorie
2723 kJ /
648 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Persillepesto med stekt rød pepper
Brak ocen
Bønnedip med soltørket tomat
Brak ocen
Kremet saus med sopp og hvitvin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Brak ocen
Kewpie-majones
Brak ocen
Obatzter (ostepålegg)
Brak ocen
Ovnsbakt paté
3 godz.
Svart tahini- og rødbethummus
Brak ocen
BBQ-saus
Brak ocen
Enkel urtesaus
Brak ocen
Glutenfri brødsaus
Brak ocen