Urządzenia i Akcesoria
Rompope
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 vasos
Składniki
-
8 yemas de huevo
-
200 g de azúcar
-
250 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
250 g de aguardiente (38% vol.)
-
1 cda de vainilla1 cdita de azúcar de vainilla casera
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vaso
Białko
5 g
Kalorie
1697 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mermelada de tejocote y vainilla
1 godz.
Chiles chipotles dulces
1 godz.
Pan de elote
2 godz.
Arroz con leche
3 godz.
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Mole xiqueño
1 godz. 20 min
Galletas rápidas de nuez
25 min
Pollo con mole almendrado
2 godz.
Rompope de nuez
20 min
Atole de Avena
20 min
Champurrado
25 min
Pastel de tres leches
2 godz.