Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 165 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 200 g de azúcar glass, cernida
- 60 g de cocoa en polvo
- 45 g de crema ácida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 12646 kJ / 3011 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 324 g
- Tłuszcz
- 196 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Betún de chocolate
10min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30 min
Betún de queso crema
5min
Panqué de vainilla
2 Std. 40 Min
Galletas rápidas de nuez
25 phút
Macarrones con merengue suizo
1hod. 10min
Pastel double fudge
3h
Betún de mantequilla básico
10min
Betún de queso crema
5min
El mejor pastel de chocolate
1h
Roles de canela con glaseado
2h 30 min