Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de mantequilla, en trocitos, a temperatura ambiente
- 400 g de azúcar
- 3 huevos
- 350 g de leche
- 370 g de harina
- 1 cda de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- 6 colorantes en gel, (morado, azúl, verde, amarillo, naranja y rojo)
Cobertura
- 200 g de azúcar
- 1000 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Wartości odżywcze
- na 10 porciones
- Kalorie
- 38204.3 kJ / 9131.1 kcal
- Białko
- 91.1 g
- Węglowodany
- 932.7 g
- Tłuszcz
- 577.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 355.6 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 2276 mg
Alternatywne przepisy
El mejor pastel de chocolate
1h
Galletas glaseadas
1 godz. 30 min
Pastel party-pops
2 godz. 10 min
Galletas con chispas de chocolate
45 min
Galletas con chispas de chocolate
50 min
Mantenconchas
3h 15min
Galletas con chispas de chocolate
1h
Betún de queso crema
5min
Pastel de chocolate
45 min
Galletas con chispas de chocolate
40 min
Donas de chocolate
50 min
Hot cakes
25 min