Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g maçã cortada em pedaços (2 unid. aprox.)
- 100 g pêssego cortado em pedaços (1 unid. aprox.)
-
1
laranja, só o sumo
lub 50 g água
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 428 kJ / 102.3 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de pera
15min
Puré de legumes e carne
40min
Puré de peixe e legumes
35min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30min
O 1º puré de pescada
30min
Boiões da semana
45min
Puré de cenoura e batata
30min
Puré de pera e banana
5min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
Sopa para os mais pequenos
45min
O 1º puré de carne
30min
Puré de maçã, pera e banana
15min