Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva (y un chorrito para dorar el pollo)
- 50 g de vino blanco
- 10 g de maicena
- 100 g de caldo de ave
- 800 g de pechuga de pollo en dados de 4-5 cm
- aceite de oliva
- 40 g de mostaza a la antigua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 997 kJ / 238 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 2829 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cinta de lomo a la miel con pasas
25 Min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Pollo a la miel
15 Min
Pollo con salsa de queso y champiñones
25 Min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40min
Estofado cremoso de pavo y puerro
35min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Filetes de ternera al vino
25 Min
Pollo con pasta a la mostaza
30 min
Pilaf de arroz con pavo y puerro
30 min
Pechuga de pavo al curry
50 min