Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
-
15
g de manteca de cerdo
lub 15 g de aceite -
290
g de frijol bayo entero, enlatado, sin caldo
lub 290 g de frijoles negros cocidos, enlatados, sin caldo - queso panela, para servir
- totopos, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 2209 kJ / 526 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Picadillo
25min
Arroz a la mexicana
50min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Tinga de pollo
30min
Agua de jamaica
20min
Salsa verde cocida
30min
Pico de gallo
5min
Frijoles refritos
25min
Chilaquiles rojos
25min
Rajas con queso
25min
Salsa roja de molcajete
10min
Chilaquiles divorciados
1h