Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
-
15
g de manteca de cerdo
lub 15 g de aceite -
290
g de frijol bayo entero, enlatado, sin caldo
lub 290 g de frijoles negros cocidos, enlatados, sin caldo - queso panela, para servir
- totopos, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 2209 kJ / 526 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz a la mexicana
50 Min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Salsa de chile de árbol
10 Min
Frijoles refritos
25 Min
Tinga de pollo
30 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Caldo de res
1h 15min
Pico de gallo
5 min
Agua de jamaica
20min
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.
Salsa verde cocida
30 Min