Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de mantequilla cortada en trozos
- 50 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 3 yemas de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 8059 kJ / 1926 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 213.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 132.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 1211.8 mg
Alternatywne przepisy
Salsa bearnesa
15 min
Huevos Benedict
30min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 min
Mimosa de pera y tomillo
5 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1óra
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Salsa vizcaína
40 min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Salsa Bernesa TM6
20 min
Salsa holandesa (Espesar)
15 min