Urządzenia i Akcesoria
Jablečná buchta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
8 plátků
Składniki
-
máslo
-
3 - 4 jablka, kyselá (cca 180 gramů každé)
-
130 gramů másla chlazeného, na kousky
-
3 vejce
-
150 gramů cukru
-
30 gramů brandy (opcjonalnie)
-
200 gramů hladké mouky
-
1 polévková lžíce kypřicího prášku do pečiva (22 g)
-
1 špetka soli
-
moučkový cukr na posypání
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Białko
5 g
Kalorie
1492 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Třený ovocný koláč
50 min
Bublanina s meruňkami
1 godz.
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1 godz. 55 min
Muffiny s hruškami
55 min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 min
Drobenkový koláč s meruňkovým džemem (bez laktózy)
1 godz.
Hruškový koláč
1 godz.
Makovo-jablečný koláč
1 godz. 40 min
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1 godz.
Švestkový koláč
1 godz. 40 min
Tvarohová buchta
12 godz. 45 min
Jogurtová bábovka
1 godz. 40 min