Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů vody
- 500 gramů květáku, růžičky
- 2 vejce
- 40 gramů rajčete, středně velkého, na kousky
- 50 gramů krupice
- 50 gramů zakysané smetany
-
150
gramů sýru gouda, na kostičky (1 cm)
lub 150 gramů sýru ementálu, na kostičky (1 cm) - 2 polévkové lžíce směsi bylinek, čerstvých, nasekaných (např. petržel, pažitka, kerblík atd.)
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 60 gramů strouhanky, nebo dle potřeby
-
máslo
lub olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45 Min
Bramborové knedlíky se špenátem
1h 40min
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1óra
Špenátová omáčka se smetanou
25 Min
Krémová květáková polévka
30 Min
Nádivka z cukety
50 Min
Květákové placičky se sýrem a bylinkami
30 Min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1h 25min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10min
Gratinovaný květák
55min
Zeleninové placky z plechu
40min