Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů celeru, na kousky
- 1000 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí - 30 gramů kukuřičného škrobu
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 250 gramů mraženého zeleného hrášku, nebo čerstvého
- 200 gramů párků, frankfurtských (opcjonalnie)
- 100 gramů taveného sýru
- 2 špetky mletého kajenského pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1425 kJ / 340 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 7.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min
Cuketová krémová polévka
25 min
Špenátová polévka s vejci
35min
Krémová zeleninová polévka
35min
Kedlubnová polévka
35min
Polévka z červené řepy
40min
Krémová květáková polévka
30min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Krémová polévka z červené čočky
35min