Urządzenia i Akcesoria
Carne picada
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
carne limpa s/ nervos, cortada em pedaços (3 cm), semicongelada300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
64 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
447.7 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ABC Da Bimby®
175 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Sopa para os mais pequenos
45 min
Farinha de cereais ou de leguminosas
5 min
Gelo picado
5 min
Pão ralado
5 min
Açúcar em pó
5 min
Queijo ralado
5 min
Cebola picada
5 min
Natas batidas
5 min
Creme de legumes
35 min
Claras em castelo
10 min
Frango desfiado
5 min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
1 godz. 5 min