Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g carne limpa s/ nervos, cortada em pedaços (3 cm), semicongelada
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 1343.1 kJ / 321 kcal
- Białko
- 63.9 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 192 mg